Drie gewonden bij steekpartij in Middelburg

MIDDELBURG -
Twee van de drie jongemannen zijn in het ziekenhuis behandeld en daarna door de politie aangehouden. De derde gewonde had geen ziekenhuisbehandeling nodig. Ook hij is aangehouden.

Gewond

Rond 01.50 uur werd een 22-jarige Bredanaar gewond aangetroffen op de hoek Nieuwstraat met de Londensche Kaai. Hij was met een mes in zijn borst gestoken. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis in Goes gebracht, waar hij is behandeld. Zaterdagmorgen is hij daar door de politie aangehouden en voor nader verhoor naar Torentijd gebracht.

Messteken

Vrijdagnacht werden rond diezelfde tijd twee 17-jarige jongens gewond aangetroffen op de hoek Korte Delft - Nieuwstraat. De ene jongen komt uit Oost-Souburg en de andere uit Vlissingen. Beiden hadden met name messteken in hun gezicht.

Ziekenhuis

De Vlissinger is na behandeling van zijn verwondingen door de politie aangehouden en naar Torentijd gebracht. De jongen uit Oost-Souburg is eerst naar het ziekenhuis in Goes gebracht, nadien aangehouden en naar Torentijd gebracht.

Getuigen

De politie onderzoekt de zaak. Agenten hebben al enkele getuigen gehoord, maar zijn op zoek naar meer getuigen die meer duidelijkheid kunnen bieden over de toedracht van de gebeurtenissen van vrijdagnacht.