TOP verliest topper van GKV

ARNEMUIDEN - TOP begon als koploper aan de wedstrijd tegen GKV, dat voor de wedstrijd derde stond. Na twintig gelijk opgaande minuten ging TOP met 6-4 aan de leiding, waarna GKV oppermachtig werd. In het resterende deel van de eerste helft wist TOP niet meer te scoren en liepen de bezoekers uit naar een 6-10 voorsprong, wat de ruststand was.

GKV liep na tien minuten in de tweede helft uit naar een 8-13 voorsprong, maar TOP gaf niet op. In de slotfase kwam de ploeg nog bijna terug tot een gelijkspel. Anita de Ridder zorgde voor 12-14, Jeanine Marijs voor de 13-14 en diezelfde Marijs raakte in de absolute slotfase nog de rand van de korf.

Ondanks het verlies gaat TOP als koploper de winterstop van het veldseizoen in. Deze leidende positie moet de Walcherse ploeg wel delen met drie andere ploegen, waaronder GKV, dat voor de wedstrijd derde stond.