Vlissingen ruim langs GPC, zege Hoek en GOES

OOST-SOUBURG -
Hoek en GOES waren het bekertoernooi begonnen met een onderling gelijkspel (2-2). Op bezoek bij Terneuzense Boys had Hoek het een stuk eenvoudiger. Door goals van Tim de Meersman voor rust en Kyle Doesburg en twee keer Regilio Pinas in de tweede helft werd het 4-0. GOES kwam tegen Dosko vlak voor rust op voorsprong via Gert Jan Tierie. Diezelfde Tierie verdubbelde na een uur spelen de score en de Brabanders konden daar slechts één goal tegenover zetten.
VC Vlissingen walste met 6-0 over buurman GPC Vlissingen heen, waarbij de doelpunten netjes over beide helften verdeeld werden. Arjan Human, Hoessein Bouzambou, Jonathan Constancia, Saïd Bouzambou (2x) en Renato Dijkstra zorgden voor de doelpunten.
Voor alle uitslagen in het districtsbekertoernooikunt u terecht op onze teletekstpagina's 655 tot en met 659.