Zeeuwse tennistalenten kunnen steun Topoz goed gebruiken

GOES -
Topoz staat voor Topsport en Onderwijs Zeeland. De Stichting, die sinds woensdag officieel bestaat heeft in ondermeer Danny Blind, Johnny Hoogerland en Elisabeth Willeboordse bekende Zeeuwse ambassadeurs aan zich weten te binden. "Wij willen graag Zeeuwse sporttalenten extra helpen", zegt secretaris Eugène Fagg van Topoz. "Ons doel is om 40.000 à 50.000 euro per jaar aan sponsoring te kunnen krijgen, zodat we veel Zeeuwse talenten kunnen helpen in hun weg naar de top. Op sportgebied, maar ook op school."

Tennis Organisatie Zeeland

TOZ is één van de partners van Topoz en de tennisorganisatie vindt het belangrijk dat de Stichting er is. "Er is genoeg talent in Zeeland en die moet je samenbrengen. Vervoer is in mijn ogen dan ook het belangrijkste", zegt tennistrainer Luc Govers van TOZ.

Talenten

Niels van den Brande uit Sint Jansteen en Robin van der Heijden uit Burgh-Haamstede zijn twee 14-jarige talenten van TOZ die zich graag aan willen melden. De twee worden al geholpen door hun school Scheldemond in Vlissingen, maar gaan zich ook aanmelden om extra steun vanuit de stichting te kunnen krijgen.