Peijs prijst recreatieondernemer Van Koeveringe

KAMPERLAND -
Peijs zegt het volgende over Van Koeveringe: "Een echte Zeeuwse ondernemer, dat heb ik altijd in je bewonderd". Ook roemt ze het feit dat hij recreatie en zorg steeds meer weet te combineren.

Hulp

Van Koeveringe is ook door de provincie benaderd om te helpen. "Je hebt op ons verzoek een aantal zaken rondom de kazerne echt gevisualiseerd. Ik heb dat allemaal zeer gewaardeerd en ik dank je daarvoor", zegt de scheidend commissaris aan het einde van haar videoboodschap.
Laatste boodschap
Henk van Koeveringen kreeg de laatste van drie videoboodschappen die Peijs voor Omroep Zeeland heeft ingesproken. Ze bedankte ook Johnny Hoogerland, en organisatoren van de Havendagen in Zierikzee. Peijs heeft deze week haar laatste werkweek als commissaris van de Koningin.

Blij

Van Koeveringe is blij met de videoboodschap. Op de vraag of hij mevrouw Peijs of Karla mocht zeggen, antwoordde hij: "Ik mocht Karla zeggen, maar daar moest ik wel aan wennen. Ik mijn adresboekje staat gewoon mevrouw Peijs. Ik ben namelijk als een nette Zeeuwse jongen opgevoed."