Politie zoekt betrokkene vechtpartij meiden

MIDDELBURG -
Drie meiden van 14, 15 en 16 jaar oud uit Middelburg zijn door de politie ter plekke aangehouden. De slachtoffers zijn twee jonge vrouwen van 19 en 21 jaar oud uit Vlissingen.


Aanleiding

De politie weet nog niet wat de aanleiding is geweest voor de vechtpartij. Het onderzoek wordt vandaag voortgezet. De drie verdachte meiden uit Middelburg worden vrijdag voorgeleid bij de rechter-commissaris.

Steekpartij

De 19-jarige Vlissingse raakte gewond aan haar hoofd. De 21-jarige vrouw uit Vlissingen werd met een mes in haar rug gestoken. Zij zijn met een ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Na behandeling in het ziekenhuis konden ze rond middernacht weer naar huis.

Getuige

Een 28-jarige man uit Middelburg die getuige was van de vechtpartij raakte gewond aan zijn hoofd. Hij wilde de meiden uit elkaar halen. Hij kon ter plaatse worden behandeld door ambulancepersoneel.

Speurhond

In verband met het onderzoek sloot de politie tijdelijk de weg af voor het verkeer tussen Het Groene Woud en de Langevielesingel. Daarbij werd een speurhond ingezet om te zoeken naar het mes. Dit wapen is nog steeds spoorloos.