Promotie niet noodzakelijk bij Hoek

BIERVLIET - "Kijk als we kunnen promoveren, zullen we dat zeker niet nalaten", zegt trainer Ruud Pennings. Toch is promotie geen must voor Hoek. "We hebben aangegeven dat we binnen enkele jaren weer terug in de Topklasse willen spelen. Het is ook goed voor de vereniging als we op meerdere vlakken verbetering hebben doorgevoerd, zoals het verbeteren van de accommodatie".

Dit jaar is de sportieve doelstelling van Hoek om zo hoog mogelijk te eindigen in de Hoofdklasse B. De competitie begint op zaterdag 3 september. Hoek opent op eigen veld tegen ASWH.

De selectie van Hoek telt momenteel achttien spelers, inclusief de Pool Konrad Helt en de Braziliaan Lima die zich in de voorbereiding mogen bewijzen.

Helt is een linksbenige middenvelder, die ook als linksback kan spelen. Helt heeft zichzelf aangemeld bij Hoek. Lima is een spits, die via aanvaller Mille Mendes (ook Braziliaan) bij Hoek is gekomen. Mocht blijken dat het duo geen versterking is, dan zal Hoek proberen nog andere spelers aan te trekken.