Gérard de Nooijer assistent-trainer bij FC Dordrecht

DORDRECHT - GOES en JVOZ
Dat De Nooijer bij FC Dordrecht aan de slag gaat, betekent niet dat hij stopt bij hoofdklasser GOES en de JVOZ. "FC Dordrecht traint 's ochtends en GOES 's avonds. Dus dat is geen probleem. Alleen de vrijdagavond training bij GOES zal verzet worden, omdat Dordrecht dan de wedstrijden speelt. In overleg is besloten om die training naar donderdagavond te verzetten."

Gérard de Nooijer blijft ook betrokken bij de JVOZ en aan zijn rol bij de voetbalopleiding zal weinig veranderen. "Op zaterdag zal ik minder bij JVOZ betrokken zijn, maar doordeweeks zal ik gewoon de trainingen blijven verzorgen. Ik zal gewoon dezelfde kwaliteit blijven leveren, we moeten alleen nog even kijken bij welk team."
Unieke kans
De kans om bij FC Dordrecht als assistent aan de slag te gaan grijpt De Nooijer, die ook werd benaderd door Sparta om jeugdtrainer te worden, met beide handen aan. "Het is een unieke kans. Daarbij komt dat het een mooie gelegenheid is om me verder te ontwikkelen als trainer. Met het oog op het diploma Coach betaald voetbal dat ik graag wil halen", aldus De Nooijer."