Terneuzen laatste na nederlaag tegen WSC

WAALWIJK - Terneuzen kende een slechte start in het degradatieduel. Door treffer van De Rouw keek Terneuzen al na twee minuten tegen een 1-0 achterstand aan. Net op het moment dat Terneuzen meer kansen kreeg en beter in de wedstrijd kwam, zorgde Van Ravenstein (42.) voor een 2-0 ruststand.

Hasan Basagac zorgde vlak na rust voor de 2-1. WSC kwam vervolgens op 3-1 door Jansen. Opnieuw zorgde Basagac voor de aansluitingstreffer (68.), maar verder dan dat kwam Terneuzen niet. In de slotfase schoot Remco van Leeuwen tegen de lat en miste Basagac alleen voor de keeper.

De ploeg van trainer Henk Ottens staat nu samen met WSC op de laatste plaats met elf punten uit vijftien duels.

Het duel lag in de eerste helft een half uur stil toen scheidsrechter Govers na een hamstringblessure niet verder kon fluiten. Invaller-arbiter Houtepen werd bereid gevonden het duel verder te leiden.