Peter R. de Vries: verdwijning Ploegstra is misdrijf

Het tv-programma van misdaadverslaggever Peter R. de Vries heeft zondagavond aandacht besteed aan de verdwijning van Herman Ploegstra uit IJzendijke. Ploegstra verdween bijna een jaar geleden. Volgens de misdaadverslaggever is er sprake van een misdrijf.

In de reportage geeft Peter R. de Vries een inkijkje in het dubbelleven van Herman Ploegstra. Naast vader en vrijwilliger bij de brandweer, had Ploegstra verschillende buitenechtelijke relaties. Ook wordt in de reportage uitgebreid stilgestaan bij de slechte relatie tussen Ploegstra en zijn schoonvader.


Tips
Naar aanleiding van reacties op de reportage hoopt misdaadverslaggever Peter R. Vries het mysterie rond de verdwijning op te lossen.


Onderzoek
Peter R. de Vries sprak begin oktober met betrokkenen, en ging naar de plaatsen waar Herman Ploegstra voor het laatst was gezien.


Vermist
Ploegstra werd op 26 oktober 2010 voor het laatst gezien op de parkeerplaats bij fitnesscentrum Way of Life in Breskens. Toen hij niet thuis kwam, sloeg zijn vrouw alarm. Na een zoekactie werd de auto van Ploegstra teruggevonden bij het terrein van Rijkswaterstaat langs de Duivelshoekseweg tussen Breskens en Nummer Een.

Deel dit artikel: