Overname Neckermann formeel rond

SINT JANSTEEN -
De overname heeft geen consequenties voor het personeel. Eerder verloren 172 mensen hun baan bij het bedrijf. Mede door het verdwijnen van de catalogus. Neckermann verkoopt nu alleen nog maar via de website.

Herpositionering

Axivate Capital is een onafhankelijke investeringsmaatschappij die zich richt op het ondersteunen van bedrijven bij het realiseren van hun groeiambities. “Wij zijn blij met de overname van Neckermann.com”, zegt Andreas Ezinga, partner bij Axivate Capital. “We kunnen ons nu gaan richten op de herpositionering van het merk Neckermann.com zodat het bedrijf verder uit kan bouwen.” Ezinga is benoemd als algemeen directeur.

Al 40 jaar actief

Neckermann.com is één van de grootste e-commercebedrijven in de Benelux. De website biedt consumenten in Nederland en België een ruim assortiment met meer dan 150.000 artikelen in diverse productcategorieën zoals mode, wonen, slapen, elektro, huishoudapparatuur, beauty en sport & vrije tijd. Neckermann.com is al meer dan 40 jaar actief. Iedere maand vinden ongeveer 1,5 miljoen Nederlanders en een half miljoen Belgen hun weg naar de website. Het hoofdkantoor is gevestigd in Sint-Jansteen, Nederland.