Westzijde Hulst gaat op de schop

OOST-SOUBURG - De provincie Zeeland en de gemeente Hulst beginnen op 20 augustus 2012 met wegwerkzaamheden aan de westelijke kant van Hulst. Er worden onder meer twee rotondes aangelegd. De eerste weken staan in het teken van het aanpassen en verleggen van de kabels en leidingen ter plaatse. Half september 2012 beginnen de grote infrastructurele werken die naar verwachting tot 2013 doorlopen.


De twee rotondes worden gerealiseerd op de N290. Het gaat om een rotonde die Morres Wonen moet ontsluiten op de N290. Tegelijkertijd met deze rotonde wordt gewerkt aan de fietstunnel welke onder de N290 wordt aangelegd. Daarna wordt op de kruising van de Absdaalseweg en de N290 een rotonde aangelegd. Als laatste wordt de rotonde op de N258 ter hoogte van Life & Garden volledig heraangelegd.

Medio september 2012 wordt begonnen met de aanleg van de twee nieuwe wegen op het industrieterrein Hogeweg.

SMS-service
Wanneer u op de hoogte gehouden wilt worden over laatste ontwikkelingen, kunt u zich abonneren op de SMS-service. U krijgt dan gratis nieuwsberichten naar uw mobiele telefoon gestuurd. Aanmelden voor deze service kan door het versturen van het bericht N290 AAN naar 2211.

Deel dit artikel: