Zeeuwse kandidaten sluiten Zeeland Kiest af

MIDDELBURG - De reeks Zeeland Kiest wordt afgesloten met een Zeeuws verkiezingsdebat. Woensdag 5 september komen de Zeeuwse kandidaten van de vijf grootste partijen in de peilingen naar de Zeeuwse Bibliotheek in Middelburg om met elkaar in debat te gaan.


Voor deze laatste uitzending zijn de VVD, PVV, SP, PvdA en het CDA uitgenodigd. André Bosman (VVD), Albert de Vries (PvdA) en Patricia de Milliano (CDA) hebben al toegezegd deel te nemen aan het debat. De uitzending is van 16.00 uur tot 17.00 uur en live te volgen via radio, televisie en internet. Publiek is ook welkom in de Zeeuwse Bibliotheek. De presentatie is in handen van Ad Hagesteijn (Omroep Zeeland) en Ernst Jan Rozendaal (PZC)

Landelijk

De afgelopen twee weken kwamen de landelijke lijsttrekkers naar Zeeland om in de bibliotheek ondervraagd te worden door Hagesteijn en Rozendaal. Mark Rutte (VVD) liet zich vervangen door Halbe Zijlstra. Geert Wilders (PVV) heeft de uitnodiging afgeslagen.


Dit weekend zijn nog Arie Slob (CU, zaterdag 16.30 uur) en Marianne Thieme (PvdD, zondag 16.00 uur) te gast in Zeeland Kiest.

Project

Zeeland Kiest is een gezamenlijk project van Scoop, de Zeeuwse Bibliotheek, PZC en Omroep Zeeland.

Deel dit artikel: