Eigenaar sportzaak in woning overvallen

VLISSINGEN - Een 23-jarige man is afgelopen zondag in zijn woning aan de Van Karnebeekstraat in Vlissingen overvallen. Dinsdag heeft hij aangifte gedaan bij de politie. Het slachtoffer heeft in de woning, op de bovenverdieping, een soort sportzaak waar hoofdzakelijk trainingspakken van bekende voetbalteams worden verkocht.


Twee mannen kwamen zondag tegen 19.00 uur kleding kopen. Toen ze ieder een trainingspak hadden gepast en wilden afrekenen, pakte een van de daders een wapen en bedreigde de man. Na een worsteling werd de eigenaar vastgebonden. De daders gingen ervandoor met geld en met de trainingspakken die ze nog aan hadden.


Signalement
Dader 1: donker getinte man, leeftijd 20-25 jaar, kort geschoren haar, hij droeg een petje. Deze dader droeg na de overval een lichtblauwe sweater van Chelsea met een donker blauwe Chelsea broek. Op de voorzijde van dit pak staat met grote letters Samsung geschreven.

Dader 2: licht getinte man, leeftijd 20-25 jaar. Hij vluchtte na de overval in een fel rood trainingspak van Liverpool, met de bijbehorende grijze broek.

Meer over dit onderwerp:
Walcheren 112 Van Karnebeekstraat Vlissingen
Deel dit artikel: