Twee betrokkenen steekpartij vrijgelaten

MIDDELBURG -
Uit politieonderzoek is gebleken dat de twee jongens uit Oost-Souburg en Vlissingen hebben gevochten met een groep, waar de andere verdachte deel van uitmaakte. Wat de aanleiding was en wat zich tijdens de vechtpartij precies heeft afgespeeld, is nog niet duidelijk.

Verwonding

De Bredanaar werd die nacht om 01.50 aangetroffen op de hoek Nieuwstraat met de Londensche Kaai met een verwonding aan zijn borst. Hij werd in het ziekenhuis verpleegd en vervolgens aangehouden. Hij is de enige verdachte die nog vastzit.
Messteken
Rond hetzelfde tijdstip werden de twee jongens van 17 gewond aangetroffen op de hoek Korte Delft - Nieuwstraat met messteken in hun gezicht. De jongen uit Oost-Souburg is in het ziekenhuis verpleegd en daarna aangehouden. De jongen uit Vlissingen had geen ziekenhuiszorg nodig en werd meteen aangehouden.

Getuigen

De jongens uit Oost-Souburg en Vlissingen worden na verhoor niet langer als verdachte aangemerkt en zijn daarom zaterdagavond vrijgelaten. De precieze toedracht van het steekincident is nog onduidelijk. De politie heeft al getuigen gehoord, maar is nog steeds op zoek naar meer getuigen die duidelijkheid kunnen bieden over de toedracht van de gebeurtenissen van vrijdagnacht.