Hoek speelt gelijk tegen koploper, Kloetinge verliest

OOST-SOUBURG - Hoek kwam een minuut voor rust op achterstand. Mehmet Aldogan maakte het openingsdoelpunt voor de bezoekers. In de zeventigste minuut scoorde Guillaume Clinckemaille op aangeven van Tim de Meersman de gelijkmaker (foto). Beide ploegen kwamen daarna niet meer tot scoren en de wedstrijd eindigde in 1-1.

Kloetinge liep al na twee minuten tegen een achterstand op. Alexander van Dommelen tekende voor 1-0. Het lukte de Bevelanders niet om de achterstand nog om te buigen. Een minuut voor het einde van de wedstrijd benutte Mels van Driel een strafschop en zorgde voor de 2-0 eindstand. Lichtpuntje bij Kloetinge was de rentree van Corné Schilperoort. Exact een half jaar nadat hij in de derby tegen Hoek een schedelbreuk opliep, verving hij in de dertigste minuut Arjan van der Smissen.

Zowel Kloetinge en Hoek blijven in de middenmoot. Hoek staat zevende met 31 punten uit twintig wedstrijden. Kloetinge staat met één wedstrijd meer op de achtste plaats met 27 punten.