Kenny Verhoene nieuwe trainer voetbalclub Hoek

HOEK -
De Belgische oud-prof (oa AA Gent en Harelbeke) is dit seizoen werkzaam bij KFC Sporting Sint-Gillis-Waas in de 4e klasse nationaal in België. Verhoene heeft een clausule in zijn contract waardoor een tussentijdse overgang naar Hoek mogelijk is. Verhoene is in het bezit van het diploma UEFA A (oude TC1), waarmee hij over de vereiste papieren beschikt om Hoek te mogen trainen.

Nieuw Lekkerland

Donderdag zal Verhoene de training van Hoek voor het eerst leiden. Zaterdag zal hij wel plaatsnemen op de bank tijdens het uitduel tegen Nieuw Lekkerland, maar neemt hij de coaching nog niet voor zijn rekening. Jacky Lambert en Fred Landzaat (lid technische commissie) zullen de honneurs dan waarnemen.

Zaamslag

Verhoene is geen onbekende in Zeeuws-Vlaanderen. Eerder was hij trainer bij Zaamslag, waar hij drie seizoenen actief was. Met Zaamslag promoveerde hij naar de eerste klasse in het zaterdagvoetbal. In zijn laatste seizoen bij Zaamslag degradeerde Verhoene met de club naar de tweede klasse.

"Grote vent met overwicht"

"Kenny is een grote vent met overwicht. Hij heeft op niveau gevoetbald en bij Zaamslag een goede indruk gemaakt", zo liet Fred Landzaat van de technische commissie van Hoek weten in een eerste reactie op de aanstelling van Verhoene.