Maximale score Dallinga FB bij A1 Biljarts

APELDOORN - De driebanders van Dallinga Frans Bevers hebben voor de derde keer dit seizoen een 8-0 zege geboekt. In Apeldoorn behaalde de formatie uit Sluiskil deze score tegen A1 Biljarts.

Glen Hofman, Jean Paul de Bruijn, Eddy Leppens en kopman Fréderic Caudron maakten allen geen fout in hun partijen. Leppens had slechts 17 beurten nodig om Michael Nilsson met 50-39 te kloppen. Door de overwinning op A1 Biljarts, dat voor de wedstrijd derde stond, blijft Dallinga Frans Bevers op de tweede plaats in de eredivisie.


In dezelfde klasse boekte ook Martens Cleaning uit Kapelle een overwinning. Thuis werd met 6-2 van Jacoby/Schuler uit Hoeven gewonnen. Jean van Erp, Raymond Ceulemans en Jens de Zwart zorgden voor de punten, alleen Martin Spoormans wist zijn partij niet te winnen.


De derde Zeeuwse eredivisionist 's Landswelvaren/Iets Anders verloor met 6-2 bij Snellen Recycling. In Zundert wist alleen Francis Forton zijn partij voor de ploeg uit Kwadendamme te winnen, waardoor een 6-2 nederlaag op het scorebord verscheen.

Deel dit artikel: