Duizenden bezoekers bij opening Bax-shop in Goes

De opening van de winkel van Bax-shop.nl in Goes, waar alles wat met muziek- en lichtshows te maken heeft wordt verkocht, trok zaterdag duizenden bezoekers. Van een oude showroom naar een muziekpaleis. Zo omschrijft de muziekwinkel de verhuizing naar het nieuwe onderkomen.

Het is eigenlijk de omgekeerde wereld. Veel winkeliers beginnen met een gewone winkel en openen later een webshop. In het geval van deze muziekwinkel is het andersom. Er was eerst een webshop en nu dus een uitgebreide winkel.

Geluidsdicht
De nieuwe winkel ligt op een steenworp afstand van de oude showroom. Opvallend onderdeel van de nieuwe winkel zijn de geluidsdichte oefenruimtes waar bezoekers zonder anderen te storen apparatuur kunnen testen. De opening van de winkel is tegelijk ook een open dag. Bezoekers konden de te koop aangeboden apparatuur en de testruimtes ter plekke uitproberen.

Bussen
Busladingen vol geïnteresseerden kwamen naar de opening van de winkel. Bax-shop.nl liet vier bussen vanuit heel Nederland en België naar Goes rijden, waar mensen in kunnen stappen om te nieuwe winkel te bezoeken. Bij de opening waren optredens van onder andere Belle Perez en the Partysquad.

Deel dit artikel: