Goes wint bij Geldrop, Terneuzen onderuit

OOST-SOUBURG -
Goes kende een bliksemstart, want al binnen twintig seconden scoorde Wouter de Craene de 0-1 namens de bezoekers. Die voorsprong hield niet lang stand. Wesley Plugers maakte na zeven minuten gelijk. Na rust besliste Goes de wedstrijd. Eerst bracht Robin de Pagter Goes opnieuw op voorsprong, waarna Sherief Tawfik voor de beslissing zorgde. "Een zeer verdiende overwinning", vond trainer Gérard de Nooijer van Goes.

In dezelfde eerste klasse kon Terneuzen de overwinning van vorige week tegen VC Vlissingen geen vervolg geven. Op eigen veld verloor de ploeg van trainer Diederik Hiensch met 2-5 van WSC uit Waalwijk.
Vooral het begin van Terneuzen was slecht, want na twaalf minuten was het al 0-2. Halverwege de eerste helft scoorde aanvoerder Remco van Leeuwen de aansluitingstreffer, maar nog binnen het uur liep WSC uit naar 1-5. Het doelpunt dat Dominique Verlinde daarna nog maakte was alleen voor de statistieken.