Tjoba boekt zeer belangrijke zege op De Meeuwen

PUTTEN -
Tjoba begon slecht aan het degradatieduel, want in de beginfase keek de hoogstspelende Zeeuwse zaalkorfbalploeg tegen een 3-0 en een 4-1 achterstand aan. "We benaderden deze wedstrijd als een finale", vertelt trainer Bram van Geffen. "Misschien had ons matige begin met een stukje spanning te maken, want we draaiden het snel weer om." Tjoba deed dat via vijf treffers op rij, zodat de ploeg bij rust al voor stond (6-10).
In de tweede helft kwam De Meeuwen eerst goed terug, tot 13-14, maar op dat moment liet Tjoba opnieuw vijf treffers op rij noteren en kwam de overwinning niet meer in gevaar.
Tjoba passeert door de overwinning De Meeuwen in de stand en staat twee wedstrijden voor het einde van de competitie voorlaatste. De komende twee weken is er geen programma in de Overgangsklasse.