Yersekse fotograaf maakt kans op Bruidsfoto Award

Fotograaf Leon van der Flier uit Yerseke is de enige Zeeuwse kanshebber voor de Bruidsfoto Award 2013. Hij is met zijn foto kandidaat voor de prijs in de categorie 'Bruid & Bruidegom'. Gisteren werden de kanshebbers bekend gemaakt en is ook de website in de lucht gegaan waar gestemd kan worden op de foto's voor de publieksprijs.


Op de foto van Leon van der Flier is het bruidspaar te zien in de auto, in een wasstraat. Volgens de fotograaf is dat een voorbeeld van het maken van een moderne bruidsreportage. "Waren de foto's vroeger vooral statieportretten, tegenwoordig willen mensen iets anders. Ze willen er hun eigen draai aan geven. Het gaat er vooral om dat de sfeer van de dag wordt vastgelegd."

Award
In totaal zijn er zeven categoriën voor de Award; Getting Ready, Dé Kus, Styling & Sfeer, De Ceremonie, Groepsportret, Taart & Toost en Bruid & Bruidegom. De foto van Van der Flier zit in de laatste categorie. Op de site van de Bruidsfoto Award kan op de foto's worden gestemd voor de publieksprijs. Naast de publieks- en vakprijs krijgt de foto met de meeste stemmen de prijs Overall winnaar 2013.

Inzendingen
De genomineerden werden gekozen uit ruim 1600 inzendingen. De onafhankelijke vakjury heeft in totaal 70 foto's uitgekozen die kans maken op de award. De verkiezing wordt georganiseerd door Bruid & Bruidegom Magazine en wordt voor de negende keer georganiseerd.

Foto: Leon van der Flier

Meer over dit onderwerp:
Bevelanden award bruidsfoto yerseke
Deel dit artikel:

Recent nieuws