Topdrukte bij caravanstallingen

SEROOSKERKE (W) - Eén dag voor het begin van de Paasvakantie is het topdrukte bij de caravanstallingen in Zeeland. Ondanks de kou halen veel toeristen hun caravan op, om hem naar een camping te rijden. Vooral mensen met seizoenplaatsen brengen hun rijdende vakantieverblijif nu over naar hun vaste standplaats op de camping.


Eigenaresse Yvonne Bruins van caravanstalling Zeil en Wiel in Serooskerke (W) haalt nu tientallen caravans per dag uit de stalling om ze over te dragen aan de eigenaren. Op verzoek vervoert ze de caravans ook naar een camping aan de Walcherse kust.

Rompslomp
In totaal hebben meer dan zevenhonderd caravanbezitters hun bezit toevertrouwd aan Zeil en Wiel. Zij vinden het te veel rompslomp om de caravan aan het einde van het seizoen over te brengen naar hun woonplaats. Veel klanten komen uit Duitsland.

Recessie
Bruins zegt weining te merken van de economische recessie. Wel valt het haar op dat de mensen die geen vaste staanplaats hebben, maar met de caravan naar het buitenland trekken, minder vaak per jaar op vakantie gaan dan voorheen.

Deel dit artikel: