Skihal gaat positief 2013 tegemoet

TERNEUZEN -
Broos: 'Ik ben ondernemer en het is natuurlijk nooit genoeg, maar we mogen absoluut niet mopperen.' In 2013 wil Broos meer bezoekers naar de skihal krijgen: 'Vanaf januari gaan we ook personeels- en kinderfeesten organiseren en we gaan meer aandacht besteden aan marketing. Dan moet 200.000 bezoekers in 2013 makkelijk lukken.'

Failliet

Het vorige bedrijf in de skihal, Snowbase, ging in juni failliet. Broos, die al eigenaar was van de skihal in Rucphen, opende op 1 oktober Skidôme Terneuzen in het pand.

Leegstand

De panden onder de skihal, staan nog grotendeels leeg. Maar het lijkt er op dat ook daar in 2013 weer zaken worden gedaan. In een van de panden start Broos zelf met Glowgolf, mini-golf in een sneeuwlandschap. Ook is hij in gesprek met het bedrijf Ballorig, om een overdekte speeltuin onder de skihal te vestigen.

Toekomst

Momenteel zit er naast Skidôme een horeca-bedrijf, een skischool en een Perry Sport in het pand. Die laatste heeft plannen om de winkelruimte te verdubbelen en ook in de overige panden zijn volgens Broos volop mensen geïnteresseerd. 'Er staat in 2013 heel wat te gebeuren', aldus Nicky Broos.