Twee overwinningen Beach Soccer Zeeland in Middelburg

De strandvoetballers van Beach Soccer Zeeland hebben tijdens hun tweede speelronde in de eredivisie twee van de drie wedstrijden gewonnen. Met name in het laatste duel tegen Den Haag kwam de ploeg van trainer Veli Eryürük los. Het werd 9-1.

Daryl Rawidjan scoorde zes keer. De overige doelpunten kwamen op naam van Fabian Wilson, Ali Eryürük en doelman Dennis Rijnberg zag zijn inworp in het doel van de Hagenezen belanden.

Wisselend succes
In het eerste twee duel was Beach Soccer Zeeland nog zoekende en dat resulteerde in wisselend succes. De eerste wedstrijd werd met 4-3 gewonnen dankzij twee treffers van Frank van Kouteren en Rawidajn. De tweede wedstrijd werd met 4-2 verloren. Van Kouteren tekende voor de twee doelpunten.

Eredivisie
Beach Soccer Zeeland speelt in de eredivisie die uit acht ploegen bestaat. Alle ploegen spelen één keer tegen elkaar. Vervolgens spelen de bovenste vier voor het kampioenschap en de onderste vier strijden tegen degradatie. De wedstrijden worden in meerdere steden gespeeld. Zaterdag was het in Middelburg.

Deel dit artikel: