Crew en spelers ZNF-opening op locatie bij elkaar

Voor het eerst zijn spelers en crew van de openingsvoorstelling van het Zeeland Nazomerfestival maandag bijeen geweest. Dat gebeurde in Renesse. De openingsvoorstelling is Kabaal en Liefde van Friedrich Schiller. Voor deze klassieke liefdestragedie is het landgoed van slot Moermond in Renesse de bijzondere locatie.


Dit jaar zijn er tijdens het Zeeland Nazomerfestival drie voorstellingen op bijzondere locaties. Een vierde is er in de Stadsschouwburg in Middelburg. Afgelopen jaren waren er steeds vier locatievoorstellingen, maar door bezuinigingen is dat nu niet haalbaar. Theaterproductiehuis Zeelandia, organisator van het Zeeland Nazomerfestival, moet het dit jaar met twee ton minder doen.

Festivalhart
Naast de theatervoorstellingen op locatie is er ook een festivalhart in Middelburg met muziekoptredens. Op het Abdijplein zijn optredens van onder meer Ilse DeLange, Trijntje Oosterhuis, VOF de Kunst en Douwe Bob. De dertiende editie van het Zeeland Nazomerfestival wordt gehouden van 27 augustus t/m 7 september.

Deel dit artikel:

Recent nieuws