Opnames thriller met een vleugje erotiek

De jonge filmmaker en voormalig Goesenaar Tommy Knijff regisseert zijn eerste film deze zomer. Hij werd uitgekozen voor het project Filmstarz 2013 waarin beginnende cineasten de kans krijgen om met professionele apparatuur en onder begeleiding een korte film te maken.

In vier dagen tijd moet de film worden opgenomen en dat betekent dat gewerkt moet worden volgens een strak tijdschema. Maandag werd de hele dag gefilmd in een antiekwinkel in Goes. In november gaan de drie korte films in première in Cinecity in Vlissingen en wordt uiteindelijke de winnaar van filmStarz 2013 gekozen.

Verhaal
De werktitel van de film van Tommy Knijff is 'Een verhaal met een staartje'. In een oude villa verleidt de sexy huishoudster de zoon des huizes van een oude weduwe en bedenkt met hem een plan om haar te vermoorden en er met de erfenis vandoor te gaan. Een spannende thriller met een vleugje erotiek, met een nachtelijke achtervolging door de straten van de stad, en natuurlijk een verrassende ontknoping.

Wedstrijd
De wedstrijd voor jonge filmmakers is een initiatief van de Stichting CAVAK (Centrum voor Audio-Visuele AmateurKunst). Zij geeft aankomende filmmakers vanaf 16 jaar de kans de praktijk van het vakgebied te leren kennen.

Deel dit artikel: