Middelburg pakt bedrijventerreinen aan

De gemeente Middelburg is bezig met het aanpakken van de bedrijventerreinen. Het bedrijventerrein Ramsburg, dat een paar jaar geleden nog een vervallen indruk maakte, moet volgend jaar klaar zijn.


Door de aanleg van de nieuwe N57, komen automobilisten via Ramsburg Middelburg inrijden; aanleiding voor een grote opknapbeurt. Oude gebouwen zijn gesloopt en autosloperijen zijn naar een andere plek verhuisd.

Ingevuld
Terwijl Ramsburg een metamorfose heeft doorgemaakt, wil het met de aanleg van een ander bedrijventerrein niet echt lukken. De gemeente wil dertig hectare aan de A58 bij Nieuw en Sint Joosland bestemmen voor bedrijven. Maar daar bleek maandagavond in de gemeenteraad van Middelburg nog geen meerderheid voor te vinden. Partijen vinden dat eerst open plekken op andere bedrijventerreinen, zoals Ramsburg, ingevuld moeten worden voordat er weer een groot terrein bijkomt.

Stemming
Het voorstel voor het bedrijventerrein aan de A58 wordt in oktober opnieuw in stemming gebracht in de Middelburgse gemeenteraad.

Deel dit artikel:

Recent nieuws