Mamilla verzorgt voorprogramma van Deep Purple

De Zeeuwse rockband Mamilla staat zaterdag 19 oktober in het voorprogramma van de Britse rockband Deep Purple. Het concert is in de IJsselhallen in Zwolle. Mamilla noemt dit op zijn website een ‘droom die werkelijkheid wordt’.

Deep Purple, opgericht in 1968, werd wereldberoemd met klassiekers als Child In Time en Smoke On The Water.De band wordt gerekend tot de blangrijkste rockbands uit de muziekgeschiedenis, die nog steeds nieuwe generaties beïnvloedt en inspireert.

Mamilla
De muziek van Mamilla is beïnvloed door gitaarrock uit de jaren zeventig en tachtig. De Zeeuwse band stond eerder in het voorprogramma van rocklegendes Uriah Heep en Wishbone Ash. Mamilla bestaat uit Ruud Aerssens (zang en gitaar), Rick de Visser (gitaar), Bas Matthijsse (bas) en Paul Goedegebuure (drums).

Touringcar
Mamilla bestaat binnenkort 20 jaar en voor deze gelegenheid heeft de band een grote touringcar geregeld voor de liefhebbers die mee willen vanuit Zeeland. Ze worden naar de IJsselhallen gebracht en ’s nachts weer naar Zeeland teruggebracht. Meer info is te vinden op de website van Mamilla: www.mamilla.com.

 

Meer over dit onderwerp:
Zeeland Algemeen deep purple mamilla zwolle
Deel dit artikel: