Bijna 4000 wandelaars lopen Wandelmarathon

BURGH – Bij de sporthal aan de Daleboutseweg in Burgh-Haamstede ging zondag om 8.00 uur de negende editie van de Wandelmarathon van start. De wandelaars liepen het marathonparcours van ruim 42 kilometer tussen Burgh en Zoutelande onder andere door het bos, over de Stormvloedkering en over het strand.

Aan de Wandelmarathon doen opnieuw meer deelnemers mee dan voorgaande jaren en het evenement is enorm populair. Binnen tien uur waren op Nieuwjaarsdag (om 0.00 uur gaat de inschrijving open) alle vierduizend startbewijzen vergeven.

Omroep Zeeland zendt op televisie alle binnenkomsten van de deelnemers in de Langstart in Zoutelande rechtstreeks uit op televisie.

 


Aan de Wandelmarathon deden opnieuw meer deelnemers mee dan voorgaande jaren en het evenement is enorm populair. Binnen tien uur waren op Nieuwjaarsdag (om 0.00 uur gaat de inschrijving open) alle vierduizend startbewijzen vergeven.

Omroep Zeeland en de PZC hielden een speciaal liveblog bij. Een uitgebreide samenvatting van de wandelmarathon en alle andere onderdelen van het kustmarathon weekend, kunt u maandag zien bij Omroep Zeeland op televisie na de nieuwsuitzending. Alle binnenkomsten van de deelnemers kunt u in de loop van de avond hier terugkijken.

 

Deel dit artikel: