Pinleed voor Goesenaren binnenkort verleden tijd

GOES -
Sinds de zomer van 2009 zijn er geen pinautomaten meer op de Grote Markt in Goes. Een jaar later verdween ook de automaat bij de grote kerk in het centrum. De consument moet nu de hele stad doorkruisen, wil hij even pinnen en dat leidt tot
.

Beschikbaar

Er kan wel in de Hema en El Toro gepind worden, maar deze zijn alleen beschikbaar gedurende openingstijden. Een overzicht van alle pinautomaten in Goes die 24 uur beschikbaar zijn vindt u in het onderstaande kaartje.


weergeven op een grotere kaart

Contract
Vandaag worden de laatste contracten getekend tussen de bank en de eigenaar van het pand. Het is langer bekend dat de ING een pinautomaat in het oude postkantoor op de Grote Markt wil plaatsen, maar tot actie kwam het tot nu toe niet. De ING wil ook graag een pinautomaat aan de Kreukelmarkt plaatsen, maar de bouwvergunning daarvoor is afgewezen door de gemeente.

Singelstraat

De ABN Amro hoopt binnenkort ook een pinautomaat te kunnen plaatsen aan de Singelstraat in Goes. Het pinleed in de Goese binnenstad was afgelopen tijd niet alleen onderwerp van gesprek bij consumenten en ondernemers, maar ook in Goese politiek.