Gehavend Kloetinge vol vertrouwen richting Hoek

OOST-SOUBURG - Hiensch kan niet beschikken over de langdurig uitgeschakelde Corné Schilperoort (die in de heenwedstrijd bij een botsing een zware hoofdblessure opliep), Daan Esser en Björn Quartel. Verder is Rogier Veenstra nog niet hersteld van de enkelblessure die hij afgelopen weekend opliep tegen LRC Leerdam. Mats Willemse is op wintersport. "Maar we hebben een brede selectie", zegt Hiensch. "We hebben er zaterdag gewoon elf hoor."

Pennings heeft geen personele problemen. Hij verloor eerder dit seizoen met zijn ploeg in Kloetinge en heeft deze week tijdens de trainingen vooral gehamerd op strijd. "Dat is belangrijk", zegt de trainer van Hoek. "We weten ook hoe we Kloetinge aan moeten pakken. En we hopen de drie punten hier in Hoek te kunnen houden."

Kloetinge is na de winterstop bezig aan een goede reeks. Met twee overwinningen en een gelijkspel is de ploeg sinds de terugkeer van Hiensch nog ongeslagen. Bij winst komt Kloetinge zaterdag op gelijke hoogte met Hoek. Beide ploegen hebben dan 21 punten, maar de Zeeuws-Vlamingen hebben wel een wedstrijd meer gespeeld.