Houssein Bouzambou bezorgt Vlissingen zege

HALSTEREN - Vlissingen kwam na een ruim een half uur spelen op 0-1 door een doelpunt van Lionel Lord. Er waren kansen op meer voor Vlissingen, maar 0-1 was ook de ruststand. In de tweede helft kon de wedstrijd uiteindelijk nog beide kanten uit. Twintig minuten voor tijd zorgde de uit Serooskerke afkomstige Frits Paap (oud-speler van RBC Roosendaal) voor de gelijkmaker voor Halsteren. Het leek op een gelijkspel uit te draaien, tot Bouzambou een paar minuten voor tijd toch nog voor de overwinning zorgde.

In de wedstrijd was een opvallende rol weggelegd voor scheidsrechter Hermus uit Etten Leur. Na zo'n twintig minuten wilde hij niet meer samenwerken met VC Vlissingen-grensrechter Kees van der Linde. Volgens Vlissingen-trainer Karl Vergouwen vond de arbiter de samenwerking niet goed lopen. De scheidsrechter trok in de wedstrijd ook negen gele kaarten. Vlissingen kreeg er vijf, waaronder één voor trainer Vergouwen. (archieffoto: Paul ten Hacken)