Rockband Mamilla viert feest

Rockband Mamilla bestaat 20 jaar. Dat viert de band op 9 februari met een concert in café ’t Schuttershof in Middelburg. Speciale gast is de Zeeuwse hardrockcoverband Hardball.

Gitaarrock

De band begon in 1994 als Mamille Paradise. De muziek van Mamilla is beïnvloed door de gitaarrock uit de jaren '70 en '80. De band speelt eigen composities, met veelal twee- of driestemmig gitaarspel.


Legendarisch

Door de jaren heen bracht Mamilla acht geluidsdragers uit en speelde meerdere keren met internationale rockbands. Uriah Heep, Wishbone Ash en ZZ Top. Vorig jaar oktober ging een wens in vervulling toen ze in de IJsselhallen in Zwolle in het voorprogramma speelden van de legendarische Britse hardrockband Deep Purple.


Bezetting

De mannen van het eerste uur, Ruud Aerssens (zang, gitaar), Rick de Visser (gitaar) en Bas Matthijsse (bas) zitten nog steeds in de band. Dennis van de Bor (gitaar) en Paul Goedegebuure (drums) maken de band compleet. De zaal van Schuttershof gaat open om 16:00u, het optreden begint om 17:00u. De entree is gratis.

Meer over dit onderwerp:
Walcheren hardrock jubileum mamilla middelburg
Deel dit artikel: