RCS wint knotsgekke finale Indoor Soccer Zeeland

TERNEUZEN - RCS was in de eerste helft op een voorsprong van 2-0 gekomen. Abdoe Abdendi wist na 42 seconden te scoren en halverwege de eerste helft verdubbelde André Siereveld de score. In de tweede helft trokken Jordy Bakker en Ugur Kahveci de stand gelijk. Een verlening moest er aan te pas komen.

Verlenging
De verlenging werd een kopie van de eerste en tweede helft. RCS nam door twee doelpunten van Len Eversdijk een 4-2 voorsprong. Toch kwam Zaamslag in de tweede helft van de verlenging weer op gelijke hoogte door doelpunten Kahveci en Mario de Fouw. In de slotminuut bracht Eversdijk met zijn derde treffer de verlossing en zette de eindstand van 5-4 op het scorebord.

Halve finale

Zaamslag bereikte de finale door in de halve eindstrijd af te rekenen met Terneuzen. Kahveci en Joris Rademakers zorgden voor de twee Zaamslag-treffers. In de slotfase was Bert den Hamer verantwoordelijk voor de 2-1, maar zijn aansluitingstreffer kwam te laat. RCS hield het tot drie minuten voor tijd spannend in hun halve finale tegen HVV'24 uit Hulst. Bij een stand van 2-1 tekende Abdoe Abdendi met zijn derde doelpunt voor de 3-1. Len Eversdijk zorgde voor de kers op de taart en bracht de eindstand op 4-1.

RCS volgt met de eindoverwinning titelverdediger RIA Westdorpe op, dat al in de voorrondes werd uitgeschakeld. HVV'24 Hulst legde beslag op de derde plaats door na shoot-outs te winnen van Terneuzen.