Isabel en Gijs barsten van het talent

Isabel Provoost en Gijs Teuwsen zijn de winnaars van CSW Got Talent, de talentenjacht van hun school in Middelburg. Daarom waren ze dinsdag allebei te gast in de studio van Omroep Zeeland voor een live-optreden.

Ontplooien

Reginald Peene, drijvende kracht achter de talentenjacht: "De school vindt het belangrijk om ook de artiest achter de scholieren te zien en met CSW Got Talent krijgen ze de kans zich op dat terrein te ontplooien."


Stage-jongen

De finale was vrijdag in de Stadsschouwburg in Middelburg. Gijs Teuwsen (16) won de vakjuryprijs met Holes van Passenger. Hij vond het wel spannend, maar: "Ik had er eigenlijk alleen maar veel zin in." Reginald Peene is onder de indruk van zijn muzikale kwaliteiten: "Gijs is nu al een echte 'stage-jongen', en dat op zijn leeftijd!"


Stemproblemen

Isabel werd geplaagd door stemproblemen en zong om die reden niet het lied waarmee ze de publieksprijs won (Ordinary People van John Legend), maar Back to Black van Amy Winehouse. Na het avontuur van The Voice Kids gaat ze zo veel mogelijk optreden. Haar doel blijft om zo ver mogelijk proberen te komen in de muziek.


Uitgebouwd

In totaal deden meer dan 50 scholieren mee aan de talentenjacht. Ook het licht en geluid en het camerawerk werd verzorgd door leerlingen van de school. Reginald: "Het wordt de komende jaren zeker verder uitgebouwd, want dit smaakt naar meer."


Op de foto (v.l.n.r.): Reginald Peene, Gijs Teuwsen, Elias den Hollander en Isabel Provoost

Deel dit artikel: