Red Scarves, Going Dutch op weg naar Graauwrock

De Zeeuwse bands The Red Scarves en Going Dutch zijn geselecteerd voor de bandwedstrijd The Road To Graauwrock. In totaal strijden negen bands uit Nederland en Belgiƫ voor een plekje op het festivalpodium op 29 mei.

Rijtje

De Zeeuwen moeten het opnemen tegen Maxi Fusion (Breda), Lukewarm Ocean (Leiden) en de Belgische bands Fingerprint, Catch23 en Surreal Lipstick Tragedy. Aan dit rijtje worden de winnaars van bandcompetitie Steenworp en van de Kunstbende nog toegevoegd.

Mossel

The Red Scarves is een coverband uit Zeeuws-Vlaanderen. Voor de coverwedstrijd van Omroep Zeeland maakte ze Zeeuwse Mossel, een Zeeuwse versie van Blurred Lines van Robin Thicke.


POPAANZEE

De Middelburgse band Going Dutch bracht in december 2013 een nieuwe EP uit met zes nieuwe tracks. en werd onlangs geselecteerd voor het bandcoachtraject PopAanZee.


Loting

The Road to Graauwrock vindt plaats op woensdagavond 28 mei vanaf 19:00 uur, een dag vóór het festival op Hemelvaartsdag. De volgorde van de optredens wordt door loting bepaald. De toegang is gratis.

Deel dit artikel: