Zeeuwse campings domineren Zoover Awards 2014

De vijf beste campings van Nederland, volgens Zoover, staan in Zeeland. Dat bleek dinsdag bij de uitreiking van de Zoover Awards 2014. De ranglijst is gemaakt op basis van de waarderingen die op de site Zoover zijn achtergelaten door gasten.

Zoutelande
De top 3 in de categorie Campings wordt gevormd door minicamping Boogaard, minicamping de Visser en camping Janse, allen in Zoutelande. Plaats vier is voor minicamping Sint Anthonishoek in Koudekerke en op de vijfde plek staat minicamping Klaverwijk in Colijnsplaat.

Eerder
De campings die de Zoutelandse top drie vormen hebben allemaal een keer de lijst aangevoerd. Janse vorig jaar en de Visser in 2012. Boogaard won in 2011 ook de Zoover Award.

Top 25
Er staan nog meer Zeeuwse campings in de top 25: camping De Driesprong in Domburg, minicamping Zeelucht in Wissenkerke, minicamping Houtenburg in Zoutelande en camping De Wachtsluis in Retranchement.

Appartement
Ook in een andere categorie is er een Zeeuwse winnaar: In de categorie Appartement staat Oprit in Vlissingen op de eerst plek.

Deel dit artikel: