Buurvrouw verheugt zich op Surrender Hrieps

In Grijpskerke zal niemand zaterdag kunnen ontsnappen aan het muziekfestival Surrender Hrieps. De snoeiharde klanken van bands als Meclassica, High Voltage en Raiders of the Lost Rock zullen tot in de wijde omgeving te horen zijn.

Oordopjes
Ramen en deuren dicht en oordopjes bij de hand. Niet voor alle omwonenden. De 77-jarige Justine Lugtenburg verheugt zich op Surrender Hrieps en ze heeft er geen probleem mee dat haar tuin grenst aan het festivalterrein tussen de Poppendamseweg en de Middelburgseweg. Sinds vorig jaar is dit de nieuwe lokatie voor het twintig jaar oude muziekfestival.

Toestemming
De organisatie had ook haar toestemming nodig voor de nieuwe lokatie. Lugtenburg aarzelde geen moment. Ze is een liefhebber van harde muziek en luistert veel naar de Rolling Stones en Tina Turner. De 77-jarige staat bij de organisatie van Surrender Hrieps bekend als 'de mevrouw van het hoekje' en ze wordt behandeld als een koningin.

Voorbereidingen

De laatste voorbereidingen voor Surrender Hrieps zijn in nog volle gang. Naast Surrender treden dit jaar vertrouwde namen op als Peter Pan Speedrock en Mooi Wark.

Deel dit artikel: