Roompot praat ook met Belkin over sponsoring

Roompot Vakanties is met de wielerploeg Belkin in gesprek over sponsoring voor het komend seizoen. De Zeeuwse aanbieder van vakantieparken wil co-sponsor worden van de grootste Nederlandse ploeg, die na dit seizoen zijn hoofdsponsor kwijt raakt.

Bedrag gereserveerd
Directeur Jurgen van Cutsem van Roompot zegt serieus in gesprek te zijn met Belkin, maar ook de onderhandelingen met het Orange Cycling Team lopen nog. Het is vrijwel zeker dat het bedrijf volgend seizoen bij één van die twee ploegen als sponsor actief zal zijn. "We hebben als Roompot Vakanties een bedrag voor wielersponsoring in 2015 gereserveerd. Dat bedrag is zowel bij Belkin als Orange bekend. De bal ligt nu bij hen. Op het moment dat er meer sponsoren binnen worden gehaald praten we verder."


Naamgeving

De belangrijkste reden van Roompot Vakanties om in de wielersport op het hoogste podium te gaan sponsoren is het krijgen van meer naamsbekendheid. De eis van Van Cutsem is daarom dat de naam van het Zeeuwse bedrijf in de naam van de nieuwe ploeg wordt opgenomen.


Deel dit artikel: