Dertien aanhoudingen bij City of Dance

De politie heeft dertien arrestaties verricht tijdens City of Dance in Middelburg. Ze werden aangehouden voor onder meer drugsbezit, baldadigheid, vechten, het niet bij zich hebben van een geldig legitimatiebewijs en het niet voldoen aan een bevel of vordering.

Mishandeling
Een 33-jarige man uit Westkapelle is aangehouden voor mishandeling. En een 28-jarige Middelburger kreeg een bekeuring voor vechten op de openbare weg.

Belediging
Een 43-jarige man uit Breda en 33-jarige inwoner van Vlissingen zijn aangehouden voor het niet voldoen aan politiebevel. En een 34-jarige inwoner van Oost-Souburg werd aangehouden voor belediging.

Xtc
Drie bezoekers werden betrapt met xtc-pillen. Een 23-jarige man uit Middelburg had zes pillen, een 31-jarige vrouw uit Oost-Souburg had er één en een 47-jarige vrouw uit Vlissingen had er twee. Alle drie kregen ze een boete opgelegd van 250 euro.

Wiet
Er werd ook een 22-jarige man betrapt met zes gram wiet. De limiet van wat wordt gedoogd is vijf gram. Hij kon geen boete betalen, dus is proces-verbaal tegen hem opgemaakt. Hij moet zich op een later moment verantwoorden voor de rechter.

Legitimeren
En bij een 35-jarige man uit Gorichem werd kleine hoeveelheid hasj gevonden. Maar hij kon zich niet legitimeren en kreeg daarom een proces-verbaal. Een 47-jarige man stond te drinken op de openbare weg en kreeg daarvoor een bekeuring. Ook hij kon zich niet legitimeren. Hij werd aangehouden.

Urineren
Een 38-jarige Duitser uit Frankfurt kreeg een boete van 150 euro voor baldadigheid. Een andere Duitse toerist kreeg een bekeuring toen hij op de Baanstraat stond te urineren.

Boete
Een 22-jarige Amsterdammer verstoorde de openbare orde zodanig dat hij is aangehouden. En een 21-jarige man uit Vlissingen werd gearresteerd, omdat hij nog een boete van 17.000 euro open had staan.

Meer over dit onderwerp:
Walcheren 112 city of dance middelburg
Deel dit artikel: