Vervelend duo opgepakt in Renesse

Een 26-jarige man uit Schouwen-Duiveland en een 17-jarig meisje uit Rotterdam zijn vannacht op de Zeeanemoonweg in Renesse aangehouden na het veroorzaken van een opstootje. De man bleek nog een gevangenisstraf van 41 dagen te moeten uitzitten.

Agressief

Kort voor 1.00 uur werden agenten op de Hogezoom door portiers van een horecagelegenheid gewezen op een man die zich agressief gedroeg. De agenten spraken de man hierop aan en op dat moment voegde zijn vriendin zich bij hem. Hij begon haar uit te schelden. Na een waarschuwing van de agenten konden ze hun weg weer vervolgen.

Opstootje
Op de Hogezoom veroorzaakte het duo vervolgens een opstootje. Dat kon door portiers en agenten gesust worden. Wederom vervolgden ze hun weg, maar op de Zeeanemoonweg zocht de man ruzie met willekeurige voorbijgangers.

Spugen

De agenten waren het gedrag van de man beu en hielden hem aan. Na controle bleek hij nog 41 dagen gevangenisstraf open te hebben staan. Hij is direct ingesloten. Het meisje bemoeide zich met de aanhouding en spuugde een agent in het gezicht. Hierop is ook zij opgepakt en ingesloten.

Deel dit artikel: