Bedrijvenbeurs Contacta van start

GOES -
Bekende sprekers dit jaar zijn onder anderen Jan Mulder, Hans van Breukelen, Floris van Bommel en Jacqueline Zuidweg, zakenvrouw van het jaar 2012. De organisatie verwacht 21.000 bezoekers.
duurt tot en met donderdag.

Omroep Zeeland

Omroep Zeeland heeft ook een stand op Contacta. Woensdag en donderdag presenteert Elsa van Hermon Kijkradio, van 16 tot 17 uur, met allerlei gasten. Donderdagavond komt er een Editie-aflevering vanaf de beurs en wordt Zeeuwse Zaken op de Contacta opgenomen.

Gratis Social Media spreekuur

Tijdens de Contacta biedt Omroep Zeeland ondernemers een gratis Social Media spreekuur aan van 20 minuten. U kunt terecht bij een team ervaren adviseurs dat in Zeeland eerder Social Media spreekuren heeft gehouden, onder meer voor de Kamer van Koophandel. Iedereen heeft het over social media. Maar wat heeft uw bedrijf eraan? Hoe zorgt u ervoor dat het uw omzet vergroot? Het Social Media spreekuur verplicht tot niets en biedt gegarandeerd een frisse blik op uw communicatiestrategie. Hier kunt u zich inschrijven en een afspraak maken voor het Social Media spreekuur.