Twee doden bij kettingbotsingen A58

Bij drie ongelukken op de A58 zijn dinsdagochtend twee doden gevallen. Het gaat om twee inwoners van de gemeente Middelburg. Elf personen raakten zwaargewond, één van hen verkeert in levensgevaar. Zeventien personen raakten lichtgewond. Bij de verkeerschaos in dichte mist waren zeker 150 auto's betrokken.

Kettingbotsingen

 

Er zijn op zeker drie plekken kettingbotsingen geweest. Bij Heinkenszand botsten tien auto's op elkaar. Tegenover tankstation Selnisse waren tientallen auto's bij een botsing betrokken. Ook tussen Arnemuiden en Lewedorp zijn auto's op elkaar geknald. Hierbij was een vrachtwagen betrokken.


Informatienummer

De Veiligheidsregio Zeeland meldt dat er een informatienummer is, voor iedereen die meer wil weten over de ernstige ongelukken dinsdagochtend op de A58. Het nummer is 0800 - 6100. Ook is er in de loop van volgende week een bijeenkomst voor de direct betrokkenen bij de ongevallen. Meer informatie hierover volgt nog.
 

Meest gelezen

Dit artikel staat in de top tien van de meest gelezen berichten van 2014 op de website van Omroep Zeeland. Benieuwd wat er op één staat, bekijk dan de volledige lijst.


Liveblog
Bekijk hier in volledige weergave.

foto: Arnoud Knegt

 

Lees ook:

'Ik heb hele nare dingen gezien'

'Een afschuwelijk ongeluk van ongekende omvang'

Hond weggelopen na kettingbotsing

Auto's op parkeerterrein Zeelandhallen

Extra artsen in ziekenhuis ADRZ

Meer over dit onderwerp:
Bevelanden a58 kettingbotsing pushberichtapps
Deel dit artikel: