Esther Platteeuw wint Ladiesrun

De uit Terneuzen afkomstige Esther Platteeuw heeft de tien kilometer van de Ladiesrun gewonnen. Platteeuw kwam in een tijd van 41.15' over de streep in de Langstraat in Zoutelande. Marianne de Kok uit Lewedorp werd op ruim twintig seconden achterstand tweede.

Kustmarathon-weekend
Carolien van de Kreeke uit Serooskerke werd derde. Van de Kreeke liep de tien kilometer in 42.10'. De vijf kilometer werd gewonnen door de zeventienjarige Noortje Oosterhof uit Veere. Oosterhof's winnende tijd was 24.35'.De tweede plaats was voor Shirin van Anrooij uit Kapelle (25.41'). Van Anrooij werd vorig jaar derde. Dit jaar was die plek voor Nathalie Slabbekoorn uit Kapelle. De Ladiesrun was de start van het Kustmarathon-weekend.

Kustmarathon Zeeland op tv, internet en radio

Omroep Zeeland doet dit jaar weer verslag van de Kustmarathon Zeeland op radio, televisie en de website www.omroepzeeland.nl/kustmarathonzeeland. Volg ook onze liveblog met het laatste nieuws, tweets en video's. In onze radio-uitzending en in Zeeland Nu op zaterdag en zondag schakelen we live naar onze verslaggevers langs de route en in Zoutelande.

Deel dit artikel: