Yellow laat zich van een andere kant zien

Poprockband Yellow heeft een tweede single uitgebracht van de EP die dit jaar verscheen. De ballad Stay is de opvolger van Pretender. Met de nieuwe single laat de band een heel andere kant van zichzelf zien. Vrijdag kwam de band naar Omroep Zeeland en beleefde de single zijn radioprimeur.

Persoonlijk

De EP van Yellow kwam in mei dit jaar uit. De eerste single was uptempo, Stay is het meest persoonlijke liedje van de EP. Zangeres Joyce Gyselinck schreef de tekst: "Het gaat over een relatie die niet zo lekker loopt, terwijl je hoopt op een goede afloop."


Belangstelling

De belangstelling voor Yellow groeit. Joyce: "We proberen ook buiten de provincie voet aan de grond te krijgen, we bezoeken muzikantendagen en radiostations." "Mensen zijn enthousiast, maar voordat je gedraaid wordt gaat er best wel tijd overheen", vult toetsenist Rob de Winter aan.


Optreden

Eerstvolgende optreden is op 19 december bij de actie 'Het Glazen Huis' in Westkapelle. Daar neemt de band ook de videoclip op van Stay. De single is te downloaden via de bekende downloadplatforms.

Meer over dit onderwerp:
Bevelanden Goes Yellow
Deel dit artikel: