Timesavers wint Innovatieprijs Emergo 2014

Het bedrijf Timesavers International heeft de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo 2014 gewonnen. Het bedrijf uit Goes won de prijs voor de succesvol gerealiseerde innovatie van haar Top&Bottom ontbraammachine.


Innovatie Evenement
De prijs werd uitgereikt tijdens het Zeeuws Innovatie Evenement in Vlissingen. Het is de elfde keer dat een Zeeuws bedrijf de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo in ontvangst mag nemen.

Toonbeeld van innovatie
Volgens de vakjury is de Top&Bottom ontbraammachine van Timesavers International 'een toonbeeld van wat innovatie inhoudt'. De machine geeft plaatwerkverwerkende bedrijven over heel de wereld nieuwe mogelijkheden om efficiënter te werken, aldus de jury. De ontbraam- en afrondmachine kan metalen producten zowel aan de boven- als aan de onderzijde tegelijkertijd ontbramen.

Publieksprijs
Naast de vakjury kon ook het publiek een winnaar kiezen door via www.omroepzeeland.nl/emergo een stem uit te brengen. SieTec Industrial Automation werd met bijna 40% van de stemmen verkozen tot winnaar van de Emergo-publieksprijs. Het bedrijf uit Terneuzen krijgt als prijs een reclamecampagne van Omroep Zeeland aangeboden.

Genomineerden
Naast Timesavers International en SieTec Industrial Automation, waren ook New Motion uit Middelburg met de Stack Motion Palletiser en Advanced Waste Water Solutions met Pure Blue Innopack++ uit Kapellebrug genomineerd. Meer informatie over deze bedrijven en hun innovaties vind je op www.omroepzeeland.nl/emergo.

Deel dit artikel:

Recent nieuws