Van Renterghem bezorgt Hoek de zege op Sneek

HOEK - In het amateurvoetbal won Hoek op eigen veld met 2-1 van ONS Sneek. Thomas van Renterghem maakte in de blessuretijd het winnende doelpunt.


Hoek de betere ploeg
Hoek was de bovenliggende partij, maar kwam moeizaam tot scoren. Kuzmicki opende met een kopbal na bijna een uur spelen de score. Een kwartier voor tijd kwam ONS Sneek via een van de weinige kansen op 1-1 door Cutrick Gonzales. In blessuretijd bezorgde Van Renterghem Hoek de drie punten. Dat deed hij dit seizoen ook al tegen Genemuiden.

Eerste goal sinds 8 november
Het doelpunt van Kuzmicki was de eerste treffer van Hoek in competitieverband sinds 8 november (2-1 op Genemuiden). Daarna bleef Hoek vier duels op rij (Spakenburg, Sparta Nijkerk, Lisse en Kozakken Boys) zonder doelpunt.

Stand
Door de overwinning stijgt Hoek twee plaatsen op de ranglijst. De ploeg van trainer Kenny Verhoene staat nu dertiende met zestien punten uit zestien duels.

Winterstop
Het is nu winterstop voor Hoek. Op 17 januari hervat Hoek de competitie tegen Excelsior Maassluis.

Scoreverloop
1-0 Mateusz Kuzmicki (59)
1-1 Cutrick Gonzales (75)
2-1 Thomas van Renterghem (90+2)

Opstelling Hoek
De Jonghe, Wilson, Kuzmicki, Siereveld, Van den Houten, Vandepitte, Van Leiden, De Groote (Eryürük/79), Martens, Van Renterghem, Persoons ((Doesburg/56).


(foto: Sjaak van der Salm)

Meer over dit onderwerp:
Zeeuws-Vlaanderen
Deel dit artikel: