Geldautomaten worden weer bijgevuld

De Zeeuwse geldautomaten worden weer bijgevuld. Personeel van geldtransporteur Brinks schort een actie tegen de reorganisatie bij hun bedrijf op. Ze zeggen dat ze klanten niet de dupe willen laten zijn van hun staking.

Bijvullen
Brinks vult de komende dagen alle automaten bij. Een woordvoerder van de Rabobank Zeeuws-Vlaanderen kon niet zeggen of vandaag weer overal gepind kan worden.

Kroegbaas
In IJzendijke komt er nog geld uit de automaat op de Markt, maar kroegbaas Niek Verbeke die zijn café tegenover de pinautomaat heeft, baalt als een stekker. "Hier in het café kan je niet pinnen, dus mocht vanavond de automaat leegraken, dan hebben we hier een probleem."

"Nu pinnen"
Verbeke adviseert feestgangers dan ook om nu al te pinnen, zodat ze vanavond niet voor verrassingen komen te staan. "Het zou toch jammer zijn dat je zonder bier staat, terwijl dat niet de bedoeling is."

Lege automaten
De laatste dagen werden geldautomaten van de Rabobank niet bijgevuld. Dat zorgde op zeker negen plaatsen in Zeeland voor lege automaten, zoals in Goes, Heinkenszand, Kapelle en Sint Maartensdijk. Als overleg tot niets leidt, wordt er in het nieuwe jaar weer gestaakt.

Deel dit artikel: