Souschef Katseveer begint restaurant in Wolphaartsdijk

In het pand van voormalig restaurant ’t Veerhuis in Wolphaartsdijk komt een nieuw restaurant. ’t Veerhuis had in totaal vijftien jaar een Michelinster en sloot in 2009.

Meliefste
Begin maart openen Thijs en Anuschka Meliefste hun restaurant in Wolphaartsdijk. Thijs Meliefste is kok en werkte in het verleden als souschef bij Katseveer in Wilhelminadorp en Het Gebaar in België. Beide restaurants hebben een Michelinster. Ook liep hij stage bij The Fat Duck in London dat drie Michelinsterren heeft. Deze maand kijkt hij nog twee weken in de keuken van Maaemo in Oslo dat wordt gezien als een van de beste restaurants van de wereld.

Algen
In het voormalig Veerhuis willen Thijs en Anuschka Meliefste een zaak beginnen met aandacht voor lokale en ambachtelijke producten. "We willen goede service en kwaliteit bieden, voor een hele redelijke prijs. We hebben ook veel aandacht voor algen want die hebben we natuurlijk veel in de buurt en daar kun je heel innovatieve producten mee maken."


Nieuwe naam

Eind van deze maand wordt de nieuwe naam van het restaurant bekendgemaakt.